רסיטל וציפרלקס למאושפז בן 85

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

10/07/2024 | 23:02 | מאת: טל

בהמשך..קשיש בן 85 שאושפז בבית חולים ונוטל קבוע רסיטל.ב3 ימים ראשונים לא לקח כדור ביום 4 הביאו מבית החולים ציפרלקס ואז התחיל להיות מבולבל ולהזות.האם ההפסקה מהרסיטל והתחלה בכדור חדש גם אם מאותה משפחה יכלה לגרום לבילבול והזיה?האם לייחס הזיה לציפרלקס או שמשהו מתפספס.הוא עדיין עייף לא מבוגל לעמוד.ס.דםמראה על דלקת.לחץ דם תקין עכשיו.

בגיל כזה לבטח במצב זיהומי כל שינוי תרופתי יכול לגרום לבלבול, בין אם המחלה הזיהומית, ובין אם תרופתי. כך שזה ייתכן אבל צריך לשלול סיבות אחרות

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)