כאב בשד שמאל בת 46 מאז הליכה טיפה מאומצת

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

11/07/2024 | 07:56 | מאת: מיטל

שלום עשיתי הליכה והארכתי אותה ברבי שעה(עלים מעובים ב3 מסתמים אי ספיגה קלה.לפני חודש עשיתי אקו.ממתינה לאקו במאמץ)בדרך הרגשתי כמו מתיחה בשד.המשכתיצ ללכת.4 ימים אחרי יש לי תחושה כמו ששריר נתפס בשד לפעמים יש כאב שצץ(לא בנשימה עמוקה)לפעמים כמו תחושה של קו דק ששורף.מרגישה את זה האם שריר נתפס?

ייתכן מאוד שמדובר בעניין שרירי. יש צורך בבדיקה גופנית טובה כולל בדיקת השד ובתי השחי, והחלטה על צורך בבירור נוסף, בהתאם לבדיקה ולהיסטוריה משפחתית. כל טוב

11/07/2024 | 17:23 | מאת: תודה דר אפשר שאלה נוספת

תודה דר על תשובתך,אם מופיע לי כאב רק אחרי פעולה מתמשכת או הליכה(מההליכה בשבת)שריר יכול להיתפס ממאמץ נשימתי?אני יכולה לחכות לחודש הבא לבדיקה?מה התסמין שאם יש אז אצטרך ללכת לבדוק לפני.או כמה זמן לחכות לראות שזה עובר לי

אין דחיפות בבדיקה. שרירי בית החזה יכולים "להתפס" מסיבות שונות כגון נשימה מאומצת, שיעול, התעטשות, קור וכו

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)