תופעות אחרי חיסון טטנוס ביד

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

20/07/2024 | 19:22 | מאת: נגה

שלום. הבת שלי בת 6 עשתה חיסון טטנוס פוליו דיפתריה שעלת לפני 48 שעות היום שמתי לב שמקום החיסון יש מעין בליטה בגודל 3-4 ס"מ נפוחה קצת ואדומה. היא לא מתלוננת על כאב וחיונית. רק שנוגעים שם קצת כואב לה.אין חום או תזמין אחר. האם זה מעיד על זיהום או תופעה מוכרת? איך אדע אם נדרשת בדיקה?

לא בהכרח מעיד על זיהום, ייתכן תגובה מקומית לחיסון, במידה ואין חום ומרגישה טוב, למעקב.

21/07/2024 | 20:08 | מאת: נגה

תודה - כמה ימים הגיוני שהאודם ימשיך? אנחנו כבר 72 שעות אחרי החיסון וזה באותו גודל.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)