שריטה שטחית מארנב וחיסונים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

20/07/2024 | 21:39 | מאת: נדיה

הבת שלי בת 7 נשרטה שריטה ממש שטחית ללא דם מארנב בחוג חיות שהיה בגן. זה קרה ביום חמישי. בערב קיבלה במוקד חיסון טטנוס כי עברו 5.5 שנים מהקודם על אף שסימן השריטה כבר לא היה. הם הפנו אותנו ללשכת הבריאות לברר על צורך בחיסון כלבת.יצרתי קשר עם בעלת החוג שמטפלת בחיות והיא אמרה שהארנבים מטופלים ומוחזקים אצלה בחצר הבית בראשון לציון. אני מאד חוששת שהבת שלי תצטרך לקבל עכשיו סדרת חיסוני כלב. האם זה ריאלי לאור המקרה? ארנב עם כלבת שמוחזקים בחצר בית בראשון לציון? זה ארנב שכל היום עובר בגני ילדים בחוגים .. האם יכניסו אותו להסגר ומעקב? האם בעלת החיות יכולה לסרב? אני ממש לחוצה. תודה

אני לא רואה סיבה לדאגה. אבל, הגורם היחיד המוסמך בארץ להחליט לגבי חיסונים לכלבת זה לשכות הבריאות. כל טוב

20/07/2024 | 22:03 | מאת: נדיה

תודה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)