ילד בן 11 רגיש מאוד- שינה עם בובות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

14/07/2024 | 22:12 | מאת: עפרה

ילד בן 11 רגיש מאוד, בוכה מכל הערה, עם טיקים. ישן בלילה עם 5 בובות. הערנו לו שזה קצת ילדותי ושהוא צריך להתחיל להיפרד מהבובות. היום, אחותו סיפרה שהוא היה מאוד עצוב וסיפר לה שההורים לא מוכנים שהוא יישן עם בובות יותר. כיצד יש להתנהל בנושא? עשינו טעות בכך שאמרנו לו שזה ילדותי לישון עם בובות וכי עליו להפסיק?

שלום, אם ילדכם רגיש ככ זה אומר שהמטרה שלכם צריכה להיות לחזק אותו, את מי שהוא וכפי שהוא כרגע ואת תחושת הביטחון בעולם- ולא להיפך... מציעה בחום לגשת להדרכת הורים מקצועית כדי לחשוב ביחד עם איש מקצוע את הצרכים העמוקים של ילדכם מכם. ניתן גם לשקול טיפול רגשי עבורו. בברכה, ירדן

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים