התקפי צחוק- בן 14.8

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

15/07/2024 | 16:41 | מאת: ראוי

היי, אני בן 14 ושמתי לב לאחרונה שיש לי התקפי צחוק בלתי נשלטים ולא רצויים. אני לא מצליח לשלוט בזה ולהפסיק לצחוק, אני מתחיל לצחוק ללא סיבות ברורות בסיטואציות מביכות, או סתם בסיטואציות רגילות או כשאני מדבר עם אנשים, מה אוכל לעשות בנושא? סליחה אם לא פניתי לפורום הנכון

היי, הצחוק כנראה מחליף רגשות אחרים- מבוכה/ בושה, חוסר אונים, פחד ועוד...נסה לשים לב בכל פעם איזה רגש הצחוק למעשה מטשטש...גם טיפול פסיכולוגי יוכל לעזור לך להבין את עצמך יותר טוב. בברכה, ירדן

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים