היי אני ענת אמא לשתי ילדים חמודים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

18/07/2024 | 20:35 | מאת: ענת

הבן הגדול בן 8 והילדה הקטנה בת 6 תהיה עוד מעט שלחתי אותם לשחק בחדר ביחד שימצאו משחק ביחד ויפסקו לריב אבל עשיתי את טעות חיי נירא לי מצאתי את הבת שלי ערומה בזמן שהבן שלי נוגע לה באיבר מין מרוב לחץ צעקתי אליהם ואמרתי להם אתם לא משחקים ביחד יותר אני לא יודעת מה לעשות איך לטפל בזה זה שלא יקרה שוב שראיתי מרוב לחץ צעקתי והכנסתי כול אחד לחדר שלו לאיזה רבע שעה עונש לא ידעתי מה לעשות מה לעשות חייבת עזרה

שלום רב, זה בדיוק הזמן להתחיל ללמד ולחנך את ילדייך לכל נושא פרטיות הגוף - שלנו עצמנו ושל האחר. במקביל - הייתי בודקת לאילו תכנים ילדייך חשופים - ולהדק את ההשגחה,וכמובן לעשות גם בדיקה מעמיקה יותר - האם מישהו איכשהו התנהל מולם/איתם בצורה שאינה מותאמת - חלילה פגע בהם. אלו הם נושאים מאוד רגישים, אני מציעה לך לגשת לפגישת יעוץ או שתיים עם איש מקצוע כדי להבין כיצד לגשת לעניין ובעיקר כיד להרגיע אותך ולצייד אותך במידע/הבנה וגם כלים לשיחה. כל טוב, ירדן

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים