ילד שנפגע מחבר לגן גן חובה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

19/07/2024 | 16:26 | מאת: בוני

שלום ,בני עולה לכיתה א' . הוא חווה מקרה מאד לא נעים עם ילד מהגן . ילד מהגן שלו הוריד בכוח את מכנסיו של בני וצחק עליו עם עוד מספר ילדים. הגננת התערבה ומקרה דומה קרה לא רק עם בני . בני לא ממש מדבר הרגשות שלו פרט לזה שאמר שהוא יספר לילדות בכתה שלו מה הילד ההוא עשה לו ואף אחת לא תרצה להיות חברה של הילד הזה. דאגתי שהם לא יהיו באותה כיתה שנה הבאה. השאלה אם יש צורך בטיפול רגשי אם הילד לא משתף . סך הכל נראה שמח ומוכן לכיתה א'. תודה

שלום רב, האירוע הזה עלול להשאיר חותם טראומטי. אני לא מתרשמת לפי תיאורכם שיש צורך או הכרח שהוא עצמו יכנס לטיפול בשלב זה, אלא אתם ההורים, גשו למספר פגישות התיעצות כדי לקבל כלים כיצד לשוחח איתו על הנושא ולעבד איתו את האירוע המאוד לא נעים הזה. בברכה, ירדן

22/07/2024 | 13:20 | מאת: בוני

תודה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים