חברה לשעבר .למה הם אמרו את זה?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

05/10/2024 | 18:57 | מאת: נועה

שלום,בבית הספר היה בחור אחד שאמר למישהו שהוא מחבב אותי ,הם אמרו לו תנסה אולי זה הדדי אמרתי לו לא ,ואז החבר שלו ניסה גם ,אבל אמרתי שזה לא מעניין אותי עכשיו. ומישהי שפעם הייתה חברה שלי אמרה שזה מגניב ,הרבה צומת לב ,אני אמרתי שזה מעצבן .. ואז הבנתי שהבחור השני , שמישהי בשכבה שלו חיבבה אותו ,ואז בשביל להתקרב עליו היא ירדה עליי שאני רעה וכו'..ואז הוא אמר לה שהוא מחבב אותי ואותה. ואז היא התקשרה לחברה שלי ואמרה אני לא מאמינה שמישהו יכול לאהוב אותה בטח היא אוהבת את כולם ואני ממש רזה ,והגוף שלה יותר טוב מישהי.. ואז החברה שלי סיפרה לאנשים אחרים שאני הולכת לטוס למדינה אחרת ללמוד שם משהו ואני סיפרתי לה את זה ..אני לא אמרתי לה משהו כזה בכלל ,אנחנו כבר לא מדברות למה לעשות את זה? ואם אנשים יחשבו שאני נואשת ,שאני התחלתי איתם ולא הם איתי? למרות שאחרי הראיתי התכתבות שהם אמרו שהם מחבבים אותי וגם ילדים שמעו שהם דיברו עליי פעם שהם היו רוצים לצאת איתי.. מה לעשות?למה לעשות את זה

היי שוב, אנשים פועלים בכל מיני דרכים, מכל מיני סיבות ומניעים...אם ננסה להיכנס לראש של כולם- נשתגע. חבל על האנרגיות שלך, תמשיכי הלאה ותשקיעי בעצמך ובמה שחשוב לך. וכמו תמיד חמודה ..אני ממליצה לך בחום ללכת לטיפול....יהיה לך מקום לכל המחשבות האלה שבאמת מטרידות אותך כל כך, ובלי סיבה מוצדקת. לסיום אחזור ואומר- הכל בסדר איתך, אף אחד לא ישפוט אותך לרעה. ירדן

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים