חרדה חדשה בבית ספר לאחר שירותים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

07/10/2024 | 08:06 | מאת: מאור מאור

שלום הילד שלי בן 7 כיתה ב הוא עבר ניתוח והיה שבועיים בבית כעת חזר ויש לו כמו חרדה שלא היית בעבר הוא מפחד שיהיה לו יציאות גדולים בשירותים, הוא מצליח לעשות לטענו אך שמסיים הוא אומר שמרגיש הרגשה של בכי והוא בוכה ללכת לבית ספר בגלל זה. איזה סיבה יכולה להיות? אנחנו ממש מתקשים בחוויה

שלום רב, אני מפנה אתכם לפורום יעודי לשאלתכם פה בפורטל דוקטורס, פורום בתחום הפסיכולוגיה הרפואית נקרא "הכנה רגשית לקראת פרוצדורות רפואיות". תוכלו לקבל שם מענה מדויק יותר לשאלתכם החשובה. בברכה, ירדן

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים