אחרי הניתוח

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

26/07/2009 | 20:24 | מאת: א

ד"ר דין שלום, עברתי את הניתוח ביום שני והייתי איתך בשיחה, הרכבתי תפריט לארבעה ימים ורציתי לוודא איתך שהוא נכון והכל כמו שצריך. יום שני (בדיוק שבוע אחרי הניתוח) 1. דייסת סולת 2.קוטג עם מלפפון מגורד 3. מוס טונה 4.מרק 5.יוגורט ים שלישי (שבוע ויום אחרי הניתוח) 1.גבינה לבנה ומלפפון 2.יוגורט 3.מרק עם עוף טחון 4. בננה או מלון טחון 5 יוגורט. יום רביעי (שבוע ויומיים אחי הניתוח) 1.יוגורט עם מלון 2.רוויון3.ירקות מבושלים עם עוף 4.רסק תפוח 5. מוס טונה יום חמישי: 1.ברנפלקס עם חלב 2. גגבינה לבנה עם 3. סלמון עם קישואים 4.מחית בננה או תפוח 5. תפוח אדמה מקולף. ועוד כמה שאלות האם אפשר להחליף את דג הסלמון בדג נסיכת הנילוס? בתפריט כתוב ביצה מקושקשת ללא טיגון לא בדיוק הבנתי מה זה. מתי אפשר להוסיף אבטיח לתפריט? מתי השלב שעוברים לאוכל מוצק לא טחון? תודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה

מעולה! אין בעיה להחליף את הדגים - תמיד רצוי לגוון - כי לכל דג יש את היחודיות התזונתית שלו. ביצה מקושקשת - אפשר במרק (כמו מרק סיני), או פשוט ביצה רכה ששותים אותה. אבטיח - אפשר בתור מנת פרי - ולא להגזים בינתיים מוקדם מדי להתקדם הלאה. בי בינתיים אם את רוצה שאני או יעל ניצור איתך קשר - רק תשאירי הודעה במשיבון דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים