קינוה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

09/12/2010 | 21:45 | מאת: אולגה

האם הוא מאכל טוב בבקשה תסביר על יתרונותיו אם יש אם כן מה הכמות שאתה ממליץ עליה בכל ארוחה

שלום אולגה! לזרעי הקינואה ערך תזונתי גבוה מאוד. בניגוד לחיטה (אשר דלה בחומצת האמינו ליזין) הקינואה עשירה בכל חומצות האמינו החיוניות, מה שמקנה לה איכות חלבון גבוהה ביותר. הקינואה עשירה בסיבים תזונתיים, זרחן, ברזל ומגנזיום. לגבי כמויות - הכי חשוב גיוון - לא להידבק למאכל מסוים ושיהיו רק בריאים. לילה טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים