לאחר ניתוח שרוול
דיון מתוך פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים
לד"ר דין היקר, יש לי שאלה כזו, אני שבועיים לאחר ניתוח שרוול. התחלתי לאכול טחונים , זאת אומרת פירה קצת פתית עם ממרחים שונים, וזהו עוד לא הגעתי לקציצה או ירקות מגוררים. אבל משום מה מאוד מתחשק לי ביצה , האם אני יכולה לנסות לאכול ביצה מקושקשת ממש רכה לא יבשה ולערבב עם מעט עגבניה מרוסקת טוב? עם מה עוד אפשר לגוון בשלב הזה את האוכל? די משעמם לי בפה..
לקריאה נוספת והעמקה
שלום רב! לגבי הביצה + עגבניה - בהחלט כן וכיון שזה משהו חדש - אז לאט לאט... לגבי גיוונים - על כל מה שעולה לך בראש שבריא!!!!! בהצלחה בדרך החדשה יום נפלא דין
(מספר מקשר)
ממש תודה ד"ר דין איזה כייף לדעת שיש לי אותך פה!!