שאלה
דיון מתוך פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים
עברו 10 חודשים מיום ניתוח שרוול ואכלתי שישליק עגל 3 קוביות קטנות או 4 בלבד בלי כלום וכעבור חצי שעה בערך התחלתי להרגיש ממש רע ממש זיעה קרה וכמעט הקאתי אך זה חלף תוך עשרים דקות ועבר לי.. מאז אני לא נוגעת בבשר כבש בכלל!!! רציתי לשאול האים עליי לקבל את העובדה שלא אוכל לאכול לעולם בשר אדום? או שמתיישהו כן?? ואם כן מתי? פוחדת לנסות אפילו.. והאמת שניסיתי רק מפני שהרופא אמר לי לאכול בשר אדום ועוד דברים עם ברזל כי ההמוגלובין שלי ו B12 ממש ממש נמוכים..
לקריאה נוספת והעמקה
שלום יסמין! בשר אדום וכבש הם האחרונים ברשימה - ולעיתים לוקח יותר זמן. לפני שמתקדמים לדברים אילו - חייבים לראות מה קורה עם שאר הדברים. דין
(מספר מקשר)