לחם מחיטה מלאה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

02/11/2011 | 10:50 | מאת: אני

שלום דוקטור דין אני חודש לאחר ניתוח שרוול ומרגישה מצויין...מתי אני יכולה לאכול פרוסת לחם מחיטה מלאה כמובן (לעשות אותה בטוסט ?)

לקריאה נוספת והעמקה

לדעתי עם ההתקדמות שלך טובה כפי שאת אומרת - אפשר להתחיל לאט לאט. ולא צריך טוסט - שקולים את זה הערך התזונתי יורד. דין

02/11/2011 | 11:09 | מאת: אני

איזה מהירותתת תודה רבה לך דוקטור דין על הסבלנות ועל התשובה המהירה...אם אני רוצה לפנות אלייך לייעוץ לאן אני צריכה להתקשר ?

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים