לד"ר דין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

19/01/2012 | 17:44 | מאת: לילך

היי אני שבוע וחצי אחרי הניתוח שרוול..רציתי לדעת אם אני חייבת לטחון את העוף והקציצה או שניתן לאכול את זה רגיל רק ללעוס טוב טוב.אני פשוט נגעלת מעצם האוכל הטחון ולכן עד עכשיו אכלתי רק קוטג' גבינה לבנה ומעדן.

הי לילך! את חייבת לטחון בשלבים אילו - זה זמני ומאחורי ההוראה יש הרבה מאד הגיון רפואי.

20/01/2012 | 16:32 | מאת: לילך

ד"ר עד עכשיו כל מה שאכלתי{ביצה,גזר,תפוח אדמה,בננה}...מעכתי במזלג ואכלתי..לא טחנתי כלום בבלנדר ועכשיו אני חוששת שלא פגעתי בבריאות או בקיבה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים