לד"ר דין
דיון מתוך פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים
היי אני שבוע וחצי אחרי הניתוח שרוול..רציתי לדעת אם אני חייבת לטחון את העוף והקציצה או שניתן לאכול את זה רגיל רק ללעוס טוב טוב.אני פשוט נגעלת מעצם האוכל הטחון ולכן עד עכשיו אכלתי רק קוטג' גבינה לבנה ומעדן.
הי לילך! את חייבת לטחון בשלבים אילו - זה זמני ומאחורי ההוראה יש הרבה מאד הגיון רפואי.
(מספר מקשר)
ד"ר עד עכשיו כל מה שאכלתי{ביצה,גזר,תפוח אדמה,בננה}...מעכתי במזלג ואכלתי..לא טחנתי כלום בבלנדר ועכשיו אני חוששת שלא פגעתי בבריאות או בקיבה.