סירופ אגבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

18/02/2012 | 19:53 | מאת: לילך

הי ד"ר דין... תזונאית המליצה לי על סירופ אגבה להמתקת קפה ותה בגלל המדד הגליקמי הנמוך שלו. מה אתה אומר? האם הוא עדיף על מעט סוכר? אני לא משתמשת בסוכרזית והבנתי שגם אתה נגד. דבר שני - מה אתה אומר על פולי סויה כנישנוש בערב (ארוחת ביניים). אני שנה אחרי ניתוח. תודה לילך

לגבי הסירופ - זה בסדר - תשארי עם הוראות התזונאית שלך. פולי סויה - מעולה המשך שבוע נפלא דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים