ניתוח קיצור ע"י שרוול
דיון מתוך פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים
שלום רב , ביתי ביצעה ניתוח לקיצור קיבה ולאחר שלושה ימים יצאה וחזרה עקב חום .לאחר טיפול של כשבועיים עמדה לצאת מבית החולים בערב לפני היציאה הגישו לארוחת ערב 2 פרוסות לחם ,גבינה וממרח חומוס . בערב החום החל לעלות . למחרת הדיאטנית ציינה שהיה אסור להם לתת לה תפריט כזה . ומאז ביתי שוכבת עם חום גבוה . בצילומי סיטי לא רואים דליפה , אך יש לה אבצס באזור הסיכות ,שהנקזים לא מבצעים את פעולתם .נכון לעכשיו ביתי עם חום גבוה , מים בבית החזה , ירידה של כדוריות הדם , זיהום CTD וחיידק נוסף שבעקבותיו החליטו לשנות את האנטיביוטיקה . היום הוחלט על אפשרויות של סטנט , ובודקים את נושא הדבק . 1. שמעתי שישנם כאבים בעקבות הסטנט ,האם זה נכון ? 2. בהנחה שאינם יודעים בכלל על איזור הדליפה , האם יכול להיות שמשהו אחר מזוהם בגוף שיוצר את האבצס ,הסיכות ,נקזים או אולי הלחם שאכלה ונתקע ? 3. האם במקרה שציינתי בסעיף 2 יכול להיות שעדיף פתיחה בכדי לבדוק את כל חלל הבטן לא לתת תרופה מבלי לדעת שזה הדבר הנכון שצריך לבצע ? אציין שרציתי לקבל חוות דעת נוספת , הבעיה שלא מצאתי רופא מומחה שיהיה מוכן להגיע לבית החולים בכדי שיבדוק אותה . אשמח לקבל סיוע בדחיפות המרבית המון תודות
1. יש אי נעימות עם סטנט - אבל אם זה עושה את העבודה - כמובן שעדיף את זה מאשר משהו אחר... 2. שאלה מורכבת מדי לפורום - לא סביר שלחם גרם לזה 3. שאלה לרופאים המטפלים
בהמשך לנכתב, ביתי כבר כחודשיים וחצי מאושפזת, הושתל לה סטנט שגרם לדימום. כרגע המצב הקיים- לפני כשבוע התחילו לתת לה תזונה רכה וניתקו אותה מאנטיביוטיקה, אך לאחר כיומיים החום החל לעלות והגיע עד ל-38.6. היום הוחלט לחברה בשנית לאנטיביוטיקה ולחזור לצום. שאלתי היא- מה הסיבות שיכולות להביאה למצב זה. אשמח לקבל סיוע בכתב/אישי/ייעוץ נוסף בכדי להבין את המצב שלה. תודה, מרים