בעיה דחופה שהתגלתה אצלי במהלך טיול בדרום אמריקנ
דיון מתוך פורום אורולוגיה
שלום. אני מטייל בדרום אמריקה כרגע אני במדגין בקולומביה, הגעתי לכאן מפרו שם קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם בחורה (לא זונה לצורך העניין). ב3-4 ימים אחרונים שרף לי מתן שתן וזה לאט לאט הכאב, מין עיקוצוצים קטנים כאלה, הופיעו גם פתאום במצב מנוחה. ביומיים האחרונים הופיעו גם הפרשות צהובות שיוצאות גם כן והכאב קצת התגבר. פניתי לרופא מקומי, הוא איבחן את זה כ- urethitis. הוא נתן לי תרופה השם zitromax 500mg 2 כדורים לקחת ביחד רק היום. Tavor 150mg כדור אחד למחר. Cimoxen xr 1000 לקחת ל-3 ימים הקרובים. וuroxacin לכאבים פעמיים היום. בנוסף הוא ביקש ממני לשתות הרבה מים כדי שיהיה שתן מרובה. השאלה שלי קודם כל זה אם הטיפול הזה הוא טוב ויעזור? דבר שני מה היא בעצם המחלה הזאת לא הצלחתי להבין את זה עד הסוף כיוון שהרופא דיבר בספרדית. דבר שלישי הרופא אמר לי שאם במידה ואני מקיים יחסי מין ב10 ימים הקרובים זה אך ורק עם קונדום, שזה דבר שלא משנה מתי אעשה מעתה ואילך,השאלה שלי אם בכלל מותר באופן כללי לקיים יחסי מין בזמן שיש לי את זה. תודה רבה!!
מדובר במחלת מין איני מכיר את הכדורים שקיבלת, רצוי לרשום את החומר הפעיל ולא שם מסחרי אשר ספציפי לקולומביה. השימוש בקונדום נועד למנוע ממך להדביק נשים נוספות ואין מניעה מקיום יחסי מין למרות מחלת המין ממנה אתה סובל
אפשר קצת יותר פרטים על המחלת מין הזאת? בתרופה cimoxen החומר הפעיל זה ciprofloxacino. בתרופה zitromax זה azitromicina. בתרופה tavor זה fluconazol. אני גם לא מבין איך הטיפול מתפצל על 3 ימים בלבד בזמן שהוא מבקש ממני לא לקיים יחסי מין 10 ימים, קודם 3 ימים טיפול זה נשמע קצת מידי... במיוחד שאם מבקשים לא לקייםצ10 ימים יחסי מין אז כנראה שהמחלה עדיין נמצאת.
שאלה נוספת ששחכתי לשאול זה עליי להימנע לזמן מסויים מקיום יחסי מין אוראלי לשני הצדדים וכמה זמן?