פחממות מול שומנים כהשפעה על LDL

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

27/12/2019 | 23:28 | מאת: סטודנט

שלום, כמה שאלות: שמתי לב שאכילת בשר אדום בכמויות גבוהות מהממוצע(אצלי) מעלה LDL יותר מאשר אכילת דברים כמו מאפים מתוקים, על מרגרינה(למשל, מ "נאמן"). האם בסופו של דבר משנה רק התוצאה של בדיקת דם, ולא איך הגעתי אליה? איפה נמצא HDL בכל הסיפור? האם הוא מהווה גורם סיכון שלילי?(אצלי תמיד מעל 60-70)? והאם אתה ממליץ לבצע בדיקת ליפופרוטאין A? בן 38, ללא מחלות רקע והתקפי לב בגיל צעיר אצל ההורים

לקריאה נוספת והעמקה

בשר אדום בהחלט מעלה יותר LDL לעומת מוצרים אחרים מה שחשוב בסוף זו מה מת ה LDL HDL הוא כולסטרול טוב שרצוי שיה כמה שיותר גבוה אבל הוא לא מקזז כןלסטרול רע LDL לא רואה סיבה למה לבדק ליפופרוטאין A

31/12/2019 | 15:09 | מאת: סטודנט

מעולה, דוקטור. תודה רבה! שנת 2020 שמחה, מאחל לצוות העובדים בריאות של שור, הומור של קוף ומערכת עיכול של חולדה.:)

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים