גלי חום והלב תופעות קשורות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

04/10/2024 | 16:09 | מאת: משה

שלום קרה כמה פעמים שהיה לי התקפים של גלי חום בפנים ובכל הגוף. ללא סיבה נראית לעין,ממש בפנים בגוף לפעמים זה נמשך דקות לפעמים גם שעה ויותר. אני בריא בדיקות דם בעבר הלא רחוק בדיקות לב ועוד בדיקות כאלו ואחרות. האם זה יכול ליהות משהו לבבי יש קשר בין הדברים ? האם גלי חום שזה בא יכולים באותו רגע לפגוע בלב או לגרום לאיזה בעיה ללב ? תודה רבה לך !

גלי חום לא קשורים ולא פוגעים בלב . סיבת גלי החום ( אם יש גם סימנים אחרים כמו לחץ דם מאד גבוה ) יכולה להיות מסיבות שונות כמו למשל גידול כליתי שמפריש הורמונים וקרוי פיאוכרומוציטומה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים