זרמים בחזה צד שמאל וכאב חד

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

05/10/2024 | 11:43 | מאת: נועה

עשיתי בדיקת אקו לב במאמץ בעקבות תלונות על כאבים בחזה וביד שמאל הושגו 104% ביחס לגיל והאקו יצא תקין. אחרי הבדיקה החלו זרמים מחזוריים רטטים כמו זימזום טל' ביצעתי א.ק.ג ובדיקת טריפונין.היום הרמתי את היד לגובה כדי להניח משהו וחטפתי כאב חד מאוד בצד שמאל. לא היו סימפטומים אחרים. נואשת... כל הבדיקות נעשו בשבוע האחרון והראו תקינות

אז מה השאלה

06/10/2024 | 09:00 | מאת: נועה

בוקר טוב, השאלה היא האם זה נובע מהלב ומה אני יכולה בנוסף לעשות כדי לברר שלא ביצעתי

06/10/2024 | 09:05 | מאת: נועה

בוקר טוב, השאלה היא האם זה נובע מהלב, הכאב החד הזרמים/ רטט סוג של ריפרוף זאת תופעה מוכרת ומה אני יכולה בנוסף לעשות כדי לברר שלא ביצעתי.

06/10/2024 | 09:07 | מאת: נועה

בוקר טוב, השאלה נוגעת לברור האם זה נובע מהלב, הכאב החד הזרמים/ רטט סוג של ריפרוף זאת תופעה מוכרת ומה אני יכולה בנוסף לעשות שלא ביצעתי.

נשמע כמו בעיה אורטופדית ממש לא לבבית קרדיאלית צריכה לבדק בכוון הזה

07/10/2024 | 13:06 | מאת: נועה

תודה על תגובתך

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים