לב פועל מערכות אחרות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

05/10/2024 | 17:07 | מאת: חסוי

שלום בעבר ראיתי תשובה שלך על שאלה על הלב בנושא שהלב פועל ללא הפסקה וכתבת בין היתר שזה לא הדבר היחיד שפועל ללא הפסקה רציתי לדעת איזה מערכות בגוף עוד עובדות ללא הפסקה חוץ מהלב ? התכוונת לנשימה לסרעפת ? למוח ? גם וגם עוד מערכות אחרות ? האם התכוונת לסרעפת מוח מה שציינתי ? והאם התכוונת לעוד מערכות ואיזה מערכות הם ? כתבת זה ממש לא הדבר היחיד שפועל ללא הפסקה. כי אני חשבתי שרק הלב ! אשמח לתשובות לשאלות תודה ענקית לך מכל הלב דן אליאן ! תודה תודה תודה תודה

כל האברים בגוף עובדים ללא הפסקה גם כשאנחנו ישנים איך כל אחד מופעל קצרה פה היריעה להסביר אבל בטוחני שתשקיע קריאה במקומות " מדעיים אחרים" כי נשמע שהנושא מענין ואפילו מטריד את מנוחתך.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים