לאחר אקו לב תודה.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

07/10/2024 | 21:16 | מאת: שואל

שלום דוקטור בן 62 ללא מחלות רקע. ביצעתי אקו לב. אקו לב סה״כ יצא תקין מלבד - "פרוזדורים שמאלי וימני מורחבים במידה קלה." "חדר ימני מורחב במידה קלה - תפקודו תקין. IVC אינו מורחב עם תמט תקין " (חדר שמאל ברוחב תקין, דפנות חדר שמאל בעובי תקין). 1. רציתי לדעת בבקשה באופן כללי מה אומרים הממצאים הללו ומה הסיבות להרחבה של חדר ימין ולפרוזדורים שמאלי וימני? 2. מה יש לבדוק כעת לגבי טיפול במידה וצריך? תודה דוקטור!

מתנצל אבל התשובה לכל מה ששאלת מאד מפורטת כי סיבות יש רבות וקשה עד בלתי אפשרי לפרט את זה כאן מתנצל

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים