בדיקת ארגומטריה שאלה שינויים בלתי ספציפיים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

08/10/2024 | 09:18 | מאת: מאור

שלום רב, אתמול ביצעתי אקו לב במאמץ. יצא לי : 11 דקות,0 שניות. Bruce protocol עם השגת Mets 12.7. המאמץ הופסק עקב: השגת דופק מטרה. סיכום: ארגומטריה: שינויים לא ספציפיים ב -ST-T ללא תעוקה בעומס 12.7 מטס ובדופק מטרה. לאחר מכן הוא שלח אותי לאקו לב במאמץ, לפני זה עשה אקו לב במנוחה במכון שיצא תקין לחלוטין. אני ממש חושש מהתוצאות האלה, בדרך כלל אני רץ ועושה כושר לא מעשן, אין סיפור רקע במשפחה. מה יכול להיות המצב הזה? אני מפחד ממש.. יש לציין שיום לפני הבדיקה (ערב) היה לי מעט חום של 38.1 .. האם יכול להשפיע על הבדיקה בצוהריים למחרת? האם יש משהו בעייתי כאשר האקו יצא תקין? אחרי שהרופא עשה את האקו במנוחה הוא אמר שאקו במאמץ פחות דחוף. אשמח לחוות הדעת שלך.

08/10/2024 | 09:20 | מאת: מאור

בשורה הראשונה הבדיקה לא.הייתה אקו לב במאמץ אלא בדיקת מאמץ ללא אקו, בעקבות התוצאות של הבדיקה כפי שרשמתי שלח לאקו לב במאמץ שטוען כי איננו דחוף

אני לא רואה שום בעיה הבעיה היחידה שעשו בדיקת מאמץ בזמן מחלת חום...

08/10/2024 | 20:39 | מאת: מטור

החום לא היה יום למחרת האם עדיין המחלה יכלה לשפיע על התוצאה ?

לא

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים