דוקטור שאלה לגבי יריקת דם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

09/10/2024 | 02:00 | מאת: אביב

היי, אני בת 19 אני לא מרגישה טוב כנראה שפעת יש לי צינון כבד כאב גרון חזק ושיעול מדי פעם, וכאב ראש. בתחילת היום שמתי לב שירקתי קצת רוק עם דם סתם ככה. עכשיו בערב הרגשתי כזה טעם של דם בפה ירקתי ראיתי שוב פעם דם אבל יותר מתחילת היום. אתה יכול להגיד לי אם זה משהו מסוכן? אני ממש ממש פוחדת. אני בחורה חרדתית. אני רק מוסיפה שבבוקר קבוע שאני מצחצחת שיניים אני יורקת דם ויש לי דלקת חניכיים אבל אני לא חושבת שזה קשור. וגם עשו לי משטח גרון ולא ראו כלום יכול להיות שהוא פצע אותי?

אם הדימום הוא בכמות קטנה אין ממה לחשוש , שיעול חזק או צחצוח חזק יכל לגרם לדימום,אם יש אבל דימום מכל פעולה קטנה שאצל אדם נורמלי לא אמורה לגרום לדימום - יש מקום לבדיקה

09/10/2024 | 15:29 | מאת: אביב

לא אין דימום מכל פעולה קטנה, זה קרה לי אולי פעם פעמיים באותו יום ומאז זה לא קרה יותר. וזה רק שירקתי את הרוק אחרי שהרגשתי טעם של דם בפה. אתה כאילו אומר שאם זה חד פעמי אז אין מה לחשוש? ועוד שאלה שמעתי על מישהו צעיר שעישן נרגילה ואז קיבל דום לב האם זה יכול לקרות מנרגילה? אני מצטערת שאני ככה אני פשוט מאוד חרדתית

מאד חרדתית הוא קסל דום לב בגלל שהוא צעיר או בגלל הנרגילה לא קשור

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים