כאב חזה, קושי נשימה וא.ק.ג מדאיג

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

13/10/2024 | 18:00 | מאת: שרית

שלום רב, אני בת 38 בריאה בדרך כלל. עשיתי בעבר מספר פעמים אקו לב במאמץ, הולטר, אוטראסאונד לב בגלל דקירות בחזה, פעימות מוקדמות והכל יצא תקין. לפני כשנה חודש אחרי שחליתי בקורונה התחיל לי כאב במרכז החזה .הרופא שלח אותי אז לעשות א.ק.ג שיצא תקין ואמר שיכול להיות בגלל שרירי השלד הכאב ונתן לי משחה שלא השתמשתי בה כי הכאב נעלם. מאז הכאב הופיע מספר פעמים בעוצמה גבוהה שהעיר אותי משינה אפילו למספר רגעים. השנה ביולי שוב חליתי בקורונה (לא יודעת אם זה קשור)כבר שבועיים שהכאב מופיע כל יום כמעט ,בנוסף מרגישה קושי בנשימה חולשה ועייפות. היום הלכתי לעשות בדיקה לאלקובקטר כי הרופא אחר שיתכן והכאב בגלל החיידק ועשיתי א.ק.ג בא.ק.ג יצא שהחדר שמאל שלי יתכן והוא מוגדל, רשום האנגלית possible left atrial enlargement. הלחץ דם והדופק היו תקינים. חשוב לציין שביקשתי שוב א ק.ג כי הרופא אמר שלפעמים זה יוצא ככה אבל אין לזה שום משמעות ושוב היה כתוב אותו הדבר ובן אדם שעשה אחריי לא יצא לו אותו הערה. אני ממש מפחדת,מה אלי לעשות בבקשה? האם בגלל הקורונה זה יכול לקרות? איזה בדיקות לעשות על מנת לבדוק ? קבעתי תור לאקו לב במאמץ לעוד שבועיים, האם לא צריך בירור במיון בגלל שמרגישה קושי בנשימה ? אני עובדת עם ילדים, יתכן המצב בגלל שאני לחוצה כל הזמן ולא נחה כמעט תמיד הגוף שלי במאמץ יתר .. תודה רבה

לא הבנתי מה השאלה גם לא הבנתי מה הבעיה את לא צריכה שום בדיקה נוספת POSSIBLE פרושו אפשרי - אפשר שכן וגם אפשרי שלא - אפשרי שהכל בסדר

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים