תחושת סטרס בחזה בשינה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

17/10/2024 | 11:59 | מאת: נועם

שלום דוקטור בן 35 עם דום נשימה קל מאובחן בחודשים האחרונים אני מתעורר משינה מספר פעמים לא כל יום עם תחושה של סטרס באזור החזה כמו תחושה של אנדרנלין בהתרגשות חזקה בצד האמצעי עם נטיה שמאלה מעט באיזור הלב רוב המקרים אני חוזר לישון אהל יש מקרים שמרוב שזה קורה הרבה במהלך הלילה או שזה חזק אז יש לי תחושה לא טובה בגוף שעוברת אחרי כמה דקות במה לדעתך מדובר? אני חושש שמדובר במשהו שקשור ללב ומפחד שיגרם לי נזק ללב הרופאים שדיברתי איתם לא יודעים איך לאבחן דבר כזה כי זה קורה באופן רנדומאלי וקשה לתפוס בהולטר הודה לתשובך חג שמח

מעבר לטיפול בדום הנשימה אם הוא מצריך טיפול אין הרבה מה לעשות אם עשית הולטר ובלילה אין ממצאים חריגים- אין שום נזק ללב

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים