דופק ולחץ דם נמוכים אחרי ניתוח בריאטרי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

18/10/2024 | 13:43 | מאת: גדי

10 חודשים אחרי ניתוח מיני מעקף. ירידת משקל מ112 ל75. דןפק לא במאמץ 45 (לפני הניתוח מעל 70) לחץ דם 110 על 55 (לפני הניתוח 90-130) מרגיש טוב רץ 3 פעמים בשבוע. האם דופק כזה מהווה סכנה? האם זו תופעה נפוצה אחרי ניתוח בריאטרי? תודה גדי

להיפך, סימן מצוין שהירידה במשקל השפיעה לטובה

20/10/2024 | 23:59 | מאת: גדי

תודה דוקטור אליאן היום התקבלו תוצאות הולטר לב אירועים ממקור חדרי נצפו סה''כ 22 s'VPC במשך הבדיקה. משני מוקדים. כולל קטע ביגמניה חדרית. כולל 2 Couplets Ventricular) עמ' 7). אירועים ממקור על חדרי נצפו סה''כ 71 s'APC במשך הבדיקה. . Atrial Couplets Beats 4 נצפו נצפו 3 קטעי Tachycardia Atrial Sustained Non /SLOW בני 3 עד 5 פעימות, במהירות 84 עד 119 פעימות לדקה (עמ' 13-14). הפרעות הולכה לא נצפו. שינויים משמעותיים בקטע ST לא נצפו. סיכום והערות קצב סינוס ברדיקרדיה . מהירות מינימלית 41 פעימות לדקה, מהירות מקסימלית 74 פעימות לדקה וממוצע 49 פעימות לדקה . בשעות היום והלילה נצפו קטעים קצרים של סינוס ברדיקרדיה עד למהירות מינימלית של 40 פעימות לדקה. האפ יש סיבה לדאגה?

אין סי4בה לדאגה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים