כאבים בחזה שמקאינים לגב , עייפות וכאב בקרסול

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

19/10/2024 | 08:35 | מאת: טלי

שלום דר יקר . סובלת כבר שנה מהקיבה ללא אבחנה . לפני חודש קמתי עם כאבים בחזה מין התכווצויות חזקות , מיון א.ק.ג תקין ועשיתי דופלר , האם תקין ? . חדר דמאל אינו מורחב דפנותיו בעובי תקין . התכווצות הגלובלית תקינה . מקטע פליטה מוערך 60%ללא הפרעה אסורית הולטת בהתכווצות.עליה שמטלית ברוחב תקין .חללי הלב הימניים בגודל תקין.דורש האאורטה בגודל תקין. פתיחה טובה של המסתמים.בגופלר הודגמה אי ספיקה טריקוספידלית מזערית. תבנית מילוי חדר שמאל תקינה .לחץ ריאתי לא ניתן להערכה עקב סיגנל tr קלןש לא הודכם נוסל פריקדיאליivc תקין .

האקו תקין - שגיאות הכתיב קצת פחות...

19/10/2024 | 11:33 | מאת: טלי

תודה וסליחה על השגיאות כתיב . האם יכולה להיות לי אי ספיקה ? היו רואים זאת באקו ? . אני נורא חרדה מיזה מעולם לא היו לי כאבים בחזה . האם תוכל לכוון אותי לאיסה כיוון לבדוק? ( הרגל נירדמת לי )

לבדק לכוון ח ר ד ה לא אי ספיקה ולא לב

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים