כאבים ביד שמאל האם סימן להתקף?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

20/10/2024 | 12:27 | מאת: יוסף

שלום רב דוקטור רציתי להתייעץ איתך אתמול לקראת השינה הרגשתי כאבים לוחצים ביד שמאל עם תחושת חולשה קלה לא היו כאבים בחזה או זיעה קרה או קוצר נשימה לא היה משהו חריג אך הכאבים לא היו נראים שקשורים לתנועה ונמשכו כשעה האם זה יכול להיות סימן להתקף לב קטן? או מנבא התקף לב עתידי? מתלבט האם ללכת לבדיקה למרות שמרגיש בסדר גמור פשוט מעולם לא היה לי כאב כזה ביד שמאל ממש כיאילו מישהו לוחץ לי על היד מה דעתך? אני גם צפוי לעבור אקו לב במאמץ בימים הקרובים האם לדעתך יהיה ניתן לראות בבדיקה אם אכן היה אירוע כל שהוא? תודה רבה

לא היה התקף לב לא קטן ולא גדול לא כל כאב ביד שמאל זה מיד התקף לב תחכה לבדיקת המאמץ

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים