עזרה בפענוח הולטר לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

20/10/2024 | 12:44 | מאת: Bous

סיכום פענוח: משך הבדיקה: שעות: 48 דקות: 01 קצב בסיסי סינוס שנע בין 42 ל- 127 לדקה) 69 בממוצע(. הודגמו קטעים מעטים וקצרים מאוד של סינוס ברדיקרדיה עד 35 לדקה, לדוגמה 07:28 Dropped beats כביטוי לסינוס אריטמיה או SA BLOCK, ללא פאוזות משמעותיות. הפרעות קצב חדריות: VPB בודד - 1 הפרעות קצב על חדריות: APB's נדירים - 8 שלום דוקטור רציתי לדעת האם הולטר תקין בדגש על ה sa block

תקין זה לא אבל גם לא בעייתי

21/10/2024 | 23:08 | מאת: Bous

תוכל להסביר לי בבקשה מה לא תקין?

למשל דופק 35 זה תקין? לא אבל אם זה בשינה זה חסר משמעות כנ"ל לשאר הממצאים

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים