כאב בחזה והסיכוי בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

20/10/2024 | 14:38 | מאת: Roee

היי דר, רציתי לשאול שאלה לידע כללי. תוכל לתת לי ממש את האחוזים של הסיכוי לקבל התקף לב בגיל ממש צעיר כמו נגיד בין 17 ל20? בנוסף שיש לאותו אדם את הכאבים בחזה כבר כמה שנים וגם בחודשיים האחרונים יש דקירות וכאבים בכתף וביד שמאל. הכאב כן מטריד לכן אני רוצה לדעת באיזה מצב אני והאם זה יכול לקרות.

לא יקרה בגיל כזה וגם אם תבקש מאד יפה לא תקבל אחוזים לא בערך ובטח לא ממש בקיצור הסיכוי להתקף הוא כמו הסיכוי שתקבל אחוזים במספר - סיכוי כמעט אפסי

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים