כמה שאלות על פעימות מוקדמות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

20/10/2024 | 18:34 | מאת: דניאל

שלום ד"ר יש לי מידי פעם פעימות מוקדמות לאחרונה שמתי לב שהם מופיעות בעיקר אחרי ארוחה כבדה אז אני מרגיש כמה פעימות בדקה. בנוסף אני מרגיש פעימות מוקדמות חזקות אם אני עובר בבת אחת ממנוחה למאמץ גדול כמו למשל אם אני הולך רגוע ואז מתחיל ריצה רצינית אני מרגיש החסרות פעימה. לפעמים אפילו כשאני קם לעמידה אחרי ישיבה ממושכת רציתי לשאול האם זה מסוכן? האם אסור לי להתאמץ? והאם זה דורש המשך בירור? לפני חצי שנה אקו מאמץ תקין והולטר לב 24 שעות עם 49 פעימות מוקדמות ממקור על חדרי אבל בעיקר הלחיץ אותי הפעימות במאמץ פתאומי ואחרי האוכל אשמח לדעתך תודה רבה וסליחה על האריכות

לא מסוכן מותר ומומלץ להתאמץ עשית כבר ברור לא צריך עוד בדיקות

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים