פעימה מוקדמות ממקור יחיד

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

21/10/2024 | 01:20 | מאת: מקס

אחרי בדיקת הולטר יצאה שיש לי בזמן מאמץ ובהתאוששות מספר בודד של פעימות חדריות מוקדמות מסוג pvcs האם זה מסוכן? היה רשום שהן ממקור בודד מה זה אומר בעצם שיש עוד מקום בלב שיוצר פעימות לב? דוקטור האם ההפעלה של המקור הבודד הזה יכולה להיגרם מסיבות שלא קשורות ללב כמו למשל סטרס או כל מיני סיבות אחרות שגורמות לפעימות , למשל אפילו שהקיבה דוחפת את הסרעפת שסוג של לוחצת על הלב וזה יכול לגרום לפעימה מוקדמות אז האם זה יכול להיחשב למקור חשמלי נוסף? או שפיזית זה באופן ודאי ממקור נוסף בלב שעל מנת להיפטר מימנו צריך לצרוב אותו אשמח לעזרה תודה

מקור בודד אומר שהמוקד הוא בודד וזה טוב כי הרבה מוקדים עושים "יותר בלאגן " סטרס בהחלט יכול להיות טריגר

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים