משהו מפחיד פתאומי שקרה אתמול בערב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

22/10/2024 | 16:39 | מאת: linoy

שלום לך דר אתמול בערב בשמונה ישבתי ורציתי למדוד לחץ דם בבית במכשיר דיגיטלי חדשני, התוצאות היו 100 על 70 דופק 53.. חטפתי שוק ופחד בו זמנית, התחלתי לרוץ במקום כדי לראות אם הדופק מתחיל להעלות ומה שקרה בו ברגע התחילו לי הפסקות בדופק כאילו רצפים כאלה פעימות מוקדמות הרגשתי אותן היטב היטב.. בעבר בשנת 22 זה קרה לי ועשיתי אקו לב במאמץ וגם הייתי עם לופ רקורדר חודש, הכל יצא בסדר בזמנו. לא הבנתי למה ומה ואיך זה קרה אמש, ההפרעה בקצב הלב היתה בערך 3 דקות לא יותר ומיד ירדתי מתחת לבית והזמנתי את מדא לבדיקות באמבולנס אקג יצא כמו שהוא יוצא לי תמיד "שינויים מינימליים קלים מאוד ST" ככה זה משנת 21 האקג... זה לא קשור להפרעות הקצב אלא לאיסכמיה.. אני פוחדת שהדופק לא עולה בזמן מאמץ כי איך שהתחלתי לרוץ במקום כדי לבדוק שהדופק עולה מ 53 התחלתי מיד להרגיש הפרעות בדופק בליווי תחושה של אימה אני אומרת אני חשבתי שאני מתה אתמול באמת :( יש לי השימוטו (TPO) קל ברקע וTSH אחרון יצא לי 5. מה דעתך על התיאור שלי? קראתי שהשתלת קוצב לב אגב מתבצעת בהרדמה מקומית... מי נותן הפניה לזה? אשמח מאוד למענה אני מאוד בלחץ מזה.. דופק 53 שלא עולה בזמן מאמץ אלא במקום זה מתחיל להשתגע ולהיות לא סדיר זה מפחיד מאוד :( אני בחורה בריאה ברקע בדרך כלל, כאילו אין סיפור משפחתי של הפרעות קצב, ואין לי לחץ דם גבוה להפך אני בתת לחץ דם קבוע שנים, לא נוגגעת לא בסיגריות ולא באלכוהול. לא מבינה מה קורה.. נתתי כאן תיאור ממש מפורט אשמח לדעתך דר תודה לך

22/10/2024 | 17:12 | מאת: לינוי

אציין שבזמן שהתחלתי לרוץ במקום כדי לבחון אם הדופק עולה , הוא לא עלה יותר מ 60 , הוא פשוט התחיל להשתגע ולהיות לא סדיר למשך 3 דקות אז שהזמנתי מדא

מתנצל , הספור ארוך מדי תנסי לתמצת

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים