האם דווקא אלה שאני מרגיש הם מסוכנות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

23/10/2024 | 08:40 | מאת: יוסף

שלום דוקטור בן 27 בעקבות תחושה של הפסקת דופק , או דפיקה משולשת או מרובעת בו זמנית , שהם מאוד מפחידות ומטרידות עברתי אק״ג, הולטר 48, אקו לב , מאמץ הכול תקין - אך ההולטר - 4 פעימות ממקור בודד חדרי במשך 48 שעות. רציתי לשאול - הבנתי שהם לא מסוכנות בשום צורה במצבי האם זה נכון? ושאלה שניה והכי חשובה - למה אני לא מרגיש את כול הפעימות המוקדמות אלא רק את חלקן הקטן, התסמינים תוקפים אותי אחת לחודש חודשיים. זה מגיע בצרור של 2-3 פעימות כאלה ברצף במשך דקה דקה ןחצי זה מאוד מפחיד וגורם לי לחשוב שאני תכף כול רגע מקבל דום לב כי הלב מעין מפרפר (דופק דפיקות כפולות) וגם עוצר לרגע ואז נותן מכה חזקה לפעמים בנפרד לפעמים הכול ביחד במשך סימפוניה של דקה דקה וחצי של איבוד שליטה אז השאלה שלי - למה את חלקן אני מרגיש ואת היתר כמעט 99% מהם שנרשמו בתוצאות בדיקה בכלל לא , והאם דווקא אלה שאני מרגיש מסוכנות?? אחרת אין לי סיבה הגיונית אחרת להיות

כמו שלא מרגישים ביום יום פעימות רגילות כך לא מרגישים כל פעימה מוקדמת הגוף עסוק בלהרגיש דברים אחרים יותר חשובים

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים