סויה ותחלואה לבבית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

06/03/2011 | 18:47 | מאת: יובל ומעיין

שלום אנחנו תלמידות חטיבת ביניים בראשון לציון ואנחנו עושות עבודת חקר בביולוגיה שהנושא שלה הוא:הקשר בין צריכת סויה למניעת תחלואה לבבית במבוגרים. תהינו אם ד"ר מוסמך לקרדיולוגיה יוכל לענות לנו על השאלות הבאות לצורך עבודה החקר כראיון עם מומחה: 1.מה המרכיב בסויה שמונע תחלואה לבבית? 2. באיזה גיל רצוי להתחיל לאכול כדי למנוע תחלואה לבבית? 3. מה הכמות המומלצת לצריכת סויה? 4. האם יש תופעות לוואי באכילת סויה? 5. איך משפיעה הסויה על הלב ולמה זה גורם? 6. האם המחקרים שנעשו בעיניין הם חד משמעיים? 7. האם אכילת הסויה משפיעה אחרת על נשים וגברים במניעת מחלות לב? 8. האם זה עוזר לאנשים שחולים במחלת לב להשתקם/לשפר את מצבם? 9. האם יש מודעות ציבורית לעניין?

לקריאה נוספת והעמקה

יובל ומעיין היקרות כל הכבוד לכן על עבודת החקר שאתן עושות, מאחר וגם לי יש בן בחטיבת הביניים כשמוטלת עליו עבודה ...הוא צריך לעשות אותה ולא מישהו אחר במקומו... אם אני אענה לכם על כל השאלות מה ישאר לכם?רק להעתיק את התשובות? אני מפנה אותכם למאמר על הסויה שפורסם בעיתון הרפואה - (הרפואה כרך 141 חוברת א ינואר 2002 ) שם תקבלו תשובות על רב השאלות סבבה?

12/03/2011 | 11:08 | מאת: יובל ומעיין

אנחנו צריכות ראיון עם מומחה! יש לנו המון מחקרים מדעיים ועכשיו זה פרק החקר שלנו

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים