סויה ותחלואה לבבית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

22/03/2011 | 23:19 | מאת: יובל ומעיין

שלום! לפני כמה זמן כבר פנינו אליכם בפורום בבקשה שתענו לנו על השאלות שלנו לגבי סויה ותחלואה לבבית שיעזרו לנו בעבודתנו בביולוגיה . מדובר בעבודת חקר העוסקת בנושא, בה התבקשנו לערוך רעיון עם מומחה! אנחנו ממש לא רוצות רק "להעתיק" את התשובות, אך זאת הדרך שביקשנו מאיתנו לערוך את פרק החקר שבעבודתנו . לכן מבקשות אנו שוב, אם תוכלו בבקשה לענות על השאלות שלנו. 1.מה המרכיב בסויה שמונע תחלואה לבבית? 2. באיזה גיל רצוי להתחיל לאכול כדי למנוע תחלואה לבבית? 3. מה הכמות המומלצת לצריכת סויה? 4. האם יש תופעות לוואי באכילת סויה? 5. איך משפיעה הסויה על הלב ולמה זה גורם? 6. האם המחקרים שנעשו בעיניין הם חד משמעיים? 7. האם אכילת הסויה משפיעה אחרת על נשים וגברים במניעת מחלות לב? 8. האם זה עוזר לאנשים שחולים במחלת לב להשתקם/לשפר את מצבם? 9. האם יש מודעות ציבורית לעניין? תודה רבה ! יובל ומעיין .

לקריאה נוספת והעמקה

יובל ומעין היקרות חלף זמן רב מאז שכתבתם ועניתי לכם. בזמן שחלף יכולתם כבר להשלים את העבודה... אם אתן עומדות על כך שאתן צריכות לערוך רעיון עם מומחה ,צר לי אני מומחה למחלות לב ולצינתורים אך אינני מומחה ל..סויה. הפניתי אותכם למאמר שעוסק בנושא ואם הוא לא עוזר לכם תצטרכו לצערי לחפש קרדיולוג שמבין בסויה יותר ממני סורי :)

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים