קושי בהתרוקנות....

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

28/10/2013 | 07:27 | מאת: חן

לפני כשנה עשיתי בדיקות דם בעקבות תלונה על כאבי בטן עוויתות עד כדי התעוררות בלילות מכאבי בטן חזקים ואמר לי שיש לי על פי בדיקת הדם צליאק בגיל 50 עשיתי גמילה מגלוטן כמובן אך אחרי שעשיתי בדיקת קולונוסקופיה ונאמר לי שבבדיקה לא רואים צליאק נשברתי ולפני כשלושה חודשים התחלתי לאכול רגיל אך לפני כשבועיים התחילו אצלי שוב כאבי בטן התעוררות בלילה מעוויתות בבטן כאב מעומעם במשך כל היום בצד הימני לכיוון הכליה כאילו שריר תפוס שם וכמובן קושי בהתרוקנות הצואה יוצאת בפסים דקיקים כאילו משהו מפריע לה לצאת החוצה אני חשה צורך גדול להתרוקנות וכשאני בשירותים זה לא קורה????

חן שלום קולונוסקופיה (עם \ ללא כניסה למעי הדק) אינה בדיקת הבחירה לצליאק. את צריכה גסטרוסקופיה מחלת צליאק בבטוייה הקלאסיים, בד"כ מתבטאת בשלשול\נפיחות\ פליטת גז \ ירידה במשקל \ אנמיה \ חסרי חלבונים וכדו . לעיתים גם כאב. עלייך להשלים את הבירור !!

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול