נואשת לעזרה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

30/10/2013 | 15:35 | מאת: עדי

אני בת 20 עברתי ניתוח טבעת לפני 4 שנים והורדתי 54 קילו משקלי עכשיו בערך 60 פתחתי את הטבעת אחרי שהיא הייתה סגורה המון זמן והתחלתי להרגיש ממש נפיחות בבטן ועלייה במשקל השתמשתי בלקסדין על מנת לרוקן את הבטן ועכשיו הכל התאזן יש לציין שבעבר היציאות שלי היו בערך 3- פעמים בשבוע והסתדרתי עם זה מעולה עכשיו אחרי שהפסקתי לקחת לסקדין (לקחתי שבועיים בערך לסירוגין) הבטן מאוד נפוחה לא הייתה יציאה כ5 ימים אז פניתי לרופא משפחה והוא הביא לי לבולק אני לוקחת והצואה מאוד רכה וכבר יומיים שאין כלום שוב.. מה לעשות? קראתי המון דברים כגון צניחת רחם והכל איך טפשר לברר אני רוצה פשוט לחזור לנורמה האם להפסיק את השימוש בלבולק? ולראות אולי זה יסתדר מעצמו? הבטן נפוחה מאוד למרות שאני כמעט ולא אוכלת

עדי שלום השינוי ככל הנראה משינויי התזונה. עדיף שתעשי כל מאמץ להמנע ממשלשלים

31/10/2013 | 16:19 | מאת: עדי

לבטן הנפוחה?? היא פשוט גדולה ונפוחה ולמרות שאני לא צורכת כלכך הרבה אוכל, אני לא רוצה לפתח תלות בתוספים ותרופות מה הפיתרון?

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול