עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

14/11/2013 | 18:14 | מאת: חני

אני בת 54 סובלת מכולסטרול ונוטלת ליפיטור 10 מג ואיזיטרול ולוסטראל. אני לאחרונה סובלת מנפיחות בטנית,עצירות וחוסר התרוקנות נוראה עושה צואה אך לא מתרוקנת וכמובם שיש כאב והרגשת התפטלות פנימית. לפני חמש שנים בוצעה קולונסקופיה והיתה תקינה. מה אתה מייעץ לי לעשות ולבדוק,הפסקתי לצרוך חלב כבר כחודשיים,לא אוכלתקמח לבן ופחמימות ואוכלת דגנים וסיבים אך מים לא שותה הרבה. האם יתכן ויש לי חסימה כל שהיא. תןדה

חני שלום במידה ומשלשלים לא עוזרים עלייך לעבור בירור פיזיולוגי של תנועתיות המעי הגס ורצפת האגן

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול