בישול לב עגל

דיון מתוך פורום  בישול בריא

21/05/2012 | 14:41 | מאת: אילן

איך מבשלים לב עגל? אני מעונין בבישול במים, ולא טיגון/גריל וכדו', ושיהיה ללא תוספת שמן (מחוץ לשומן הטבעי הקיים בבשר זה). אודה על הוראות קצרות לגבי משך הבישול, ותבלינים וירקות, האם לפרוס אותו לפני או אחרי הבישול וכדו'. אינני מחפש מעדן מיוחד. ומספיק שיהיה בטעם סביר. בתודה לעונים אילן

01/03/2013 | 16:47 | מאת: קדמוני

http://www.kadmoni.com/2011/02/blog-post_11.html

25/11/2019 | 22:06 | מאת: שפיק השף

אם אתה מחפש טעם סביר - אני האדם בשבילך חבר. ראשית, כדי שאוכל לענות על בקשתך שיהיה ללא תוספת שמן אבקשך לא להוסיף שמן. קצת יהיה קשה בהוראות קצרות לגבי משך בישול, תהלינים וירקות ופריסה כפי שביקשת אך אנסה: - בשל במשך 20 - הוסף פיטרו.. - קצת תפו"א, עג', בצ' וגז' - תפרוס סביר להניח שייצא לך לא יותר מסביר וגם זה בלחץ. שים לב שלא להיחתך כשאתה חותך, זה כבר קרה לי בעבר. אל תגזים עם פטרוזיליה, 2 קילו פטרוזיליה לא הולך עם 200 גרם לב עגל. הימנע מסיכונים מיותרים ותמיד לך על בטוח. אני גם מציע להיות יצירתי, לא להיתקע במתכון אחד, אני למשל הכנתי לב עגל עם מתכון של עוגת נפוליאון ובריוש מצרי. אמנם יצא זוועה אבל היצירתיות ידידי... והשבחים... מי צריך אותם? בברכה, שפיק השף.