טיפול ביומירה בארה״ב

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

01/07/2024 | 18:31 | מאת: אפרת

שלום ד״ר הבן שלי חולה כ7 שנים בקרוהן ומטופל קבוע ביומירה אחת לשבועיים. הוא סיים התנדבות קצרה בצה״ל ומאד רוצה לטוס לעבוד בארה״ב. מה עושים חולי קרוהן עם טיפול ביומירה שרוצים לעזוב את הארץ לתקופה? זה מאד מאד יקר בחול? האם נמצא פיתרון והוא יגשים את חלומו?

שלום רב הטיפול בהומירה במסגרת ביטוח הבריאות בארץ זול משמעותית מהעלות האמיתית של הטיפול. כך שלרוב מטופלים נוטלים איתם את הזריקות מהארץ ליעד הנסיעה שלהם (ניתן להעביר זריקות הומירה בתיק נשיאה יעודי ובקירור). בברכה ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס