החזקת חולה במחקלה שלא צריך להיות בה מסיבות לא ברורות

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

08/02/2017 | 17:01 | מאת: מירית

אמא שלי עברה צינטור בסורוקה ושם במשך 23 ימים עברה ממחלקה למחלקה עד שהחליטו לשים אותה במחלקה גריאטרית פנימית ו׳ ...בדוחות היא ראויה להשתחרר וצריכה להגיע לשיקום ..משום מה לא נמצא לה מקום מכל מיני סיבות לא ראויות. לפני מספר ימים קיבלו אותה ב״בבית בלב״ באילת קרוב למשפחה בידיעה מלאה למצבה ..אבל בגלל שאמא שלי הולכת ורוצה להיות עצמאית והם במקום רוצים שקט...פינו אותה באותו היום ולא רוצים לקבל אותה בחזרה. כרגע אמא שלי קשורה כמו כלב במחלקה שלא צריכה להיות בגלל שבאילת המקום השיקומי מנוהל בצורה של מאפיה...הכל בהחלטת אישה אחת אם לקבל או להחזיר. בסורוקה האחראית בחופש(סטלה) אז אמא שלי כרגע נמצאת בחסדיו של אילוהים ומצבה הפסיכולוגי רק נפגע יותר ויותר(היא הופכת משוגעת) מה שלא הייתה לפני

אני מבין את הכעס והתסכול אבל הוא לא יוביל אותך לשום מקום צריך לברר מי ממלא את מקומה של האחראית ולנסות לשוחח איתה סבלנות להסביר לה את הנזק שנגרם לאמא ואני בטוח שימצא פתרון סה"כ אנשים שיושבים בתפקידים כאילו רוצים לעזור, זו מהות התפקיד שלהם בהצלחה

מנהלי פורום תביעות ביטוח