אבחנה של מחלה לא ברורה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

24/11/2021 | 20:45 | מאת: אבי

שלום דוקטור מזה כשנה וחצי אני סובל מקושי בדיבור [דיסארתריה ]עייפות קשה וחולשה אחרי הליכה קצרה במיוחד בערב וקושי בהליכה ,מעט פטוזיס ,בבדיקת רופא יש היפומימיה וגלברל חיובי .עשו לי בדיקת Single Fiber EMG שבה אין עדות למחלת עצב שריר . שאלתי לדוקטור האם בדיקת Single Fiber EMG תקינה ,שוללת אבחנה של מיאסטניה גרביס ? בנוסף בגלל סימנים אקסטרה פירמידליים עדינים הרופא חשד במחלה אקסטרה פירמדילית ושלח לבדיקת F DOPA PET CT והתשובה חזרה תקינה .האם זה שולל אבחנה של תסמונת אקסטרה פירמידלית תודה רבה

אבי שלום, זהו פורום לכאבי ראש !,הבדיקה של הPET לדעתי אינה שוללת מחלה אקסרפירמידלית הסינגל פיבר אכן משמעותי בשלילת מיאסטניה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש