תחושת לחץ ברקות מזה שבועיים.

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

23/08/2022 | 14:11 | מאת: דניאל

שלום רב, מזה שבועיים, אולי קצת יותר, אני מרגישה תחושת לחץ על שתי הרקות, כאשר יש לחץ מוגבר יותר על הרקה השמאלית. לא מדובר בכאב אלא בלחץ, תחושה שמזכירה תחושת שריר תפוס. חשוב לי לציין כי אין לי תופעות לוואי נוספות, מלבד שטפי דם חוזרים בעין שמאל שאיני יודעת אם התופעה קשורה - נבדקתי אצל רופא עיניים שאמר כי הכל תקין. העניין מאוד מדאיג אותי משום שמדובר בתופעה שטרם הכרתי. אני בריאה בדרך כלל. אשמח לשמוע מה יכולה להיות הסיבה.

כאב ראש חדש דניאל באם אין סיבה ברורה כמו קורונה או מחלה וירלית אחרת למשלמצריץ בירור שבועיים זה זמן קצר יחסית אבל כדאי להיוועץ ברופא המשפחה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש