מיגרנה בהריון-------

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

23/07/2024 | 03:40 | מאת: שושי

אני בשבוע 15 בהריון, כבר חודש + סובלת ממיגרנות על בסיס יומיומי (ימים שבלתי נסבל ויש ימים שרק מציק מאד...)(לפני ההריון תקיפות המיגרנות היה כפעם בחודש.) טיפות אופטלגין לא ממש עוזרות מבדיקת רופא עיניים ונוירולוג - תקין מה יכול למנוע או להקל על הכאב? מתי המיגרנות אמורות לחלוף? אודה לתגובתך!!

שלום שושי, פני למומחה לכאבי ראש יש הרבה להציע לכאבי ראש בהריון. החדשות הטובות שבחלק ניכר מן הנשים כאבי הראש נעלמים בחצי השני של ההריון.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש