כאבי ראש שלא עוברים כבר חודש - המשך

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

23/07/2024 | 12:07 | מאת: חוי

שלום ד"ר, תודה על תשובתך בשרשור הקודם. (כתבתי לך שם את ההמשך אבל חשבתי שאולי לא תראה את המשך השרשור אז פותחת שאלה חדשה) לגבי מה שכתבת שכדאי לפנות לרופא עינים לבדיקת עצב הראיה כדי לשלול לחץ תוך גולגולתי- שכחתי לציין שהייתי כבר אצל רופא עיניים שבדק ואמר שהבדיקה תקינה. אבל הוא בדק ללא הרחבת אישונים. האם אני יכולה להיות רגועה או שאם הבדיקה נעשתה ללא הרחבת אישונים זה לא מספיק? כמו כן, האם לדעתך הכאבים שאני מתארת יכולים להתאים ללחץ תוך גולגולתי? תודה מראש!

הבדיקה ללא הרחבה היא בסדר גמור ונותנת תשובה על עצב הראיה. ככל הנראה כאב על רקע מתח כזה או אחר.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש