קפיצות שרירים ובדיקת cpk

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

23/07/2024 | 15:57 | מאת: אסנת

היי דר כבר שנה סובלת מקפיצות שריר. emg אחרון תקין, ברקע בלטי דיסק ורדיקולופתיה צווארית ומותנית . במהלך השנה עשיתי מס פעמים בדיקות דם cpk אני נמצאת בטווח הנורמה אך ניכרת עליה מפעם לפעם. ביקרתי אצל מס נוירולוגים שחושבים שמדובר בתופעה שפירה אך אני בלחץ הבוקר עשיתי את הבדיקה שוב גדל מ 95 ל 110 אני ממש מודאגת האם זה אומר משהו? אודה לתשובתך

אם הקפיצות הן שנה לא מדובר במחלה קשה, אין שום צורך לעקוב אחרי ה CPK רק מבלבל אותך.

24/07/2024 | 21:28 | מאת: אסנת

תודה רבה על תשובתך... ממה יכולים לנבוע קפיצות שריר? שללתי חוסר במגנזיום האם נתקלת במצבים שפירים כאלו?

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש